6 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
05.12.2022.

B&O donosi besprekorno iskustvo slušanja u prelepom, prenosivom dizajnu!

IZDVAJAMO

 

Audio oprema dobro poznatog danskog brenda Bang & Olufsen kreće se u rasponu od raskošnog do funkcionalnog, a nedavno je kompanija predstavila novu liniju zvučnika za koju se može slobodno reći da obuhvata sve kategorije između!

 

 

Inspirisan minimalističkim skandinavskim dizajnom, Beosound Level zvučnik ispunjava sve kriterijume estetike, praktičnosti i izdržljivosti. Beosound Level pruža moćan zvuk punog opsega koji se automatski prilagođava prostoriji i položaju zvučnika, osiguravajući optimalno iskustvo slušanja. Otkrijte dinamični bas kada je položen ravno, neuporedivu jasnoću kada je uspravan ili bogato stereo iskustvo koje ispunjava prostoriju kada je postavljen na zidu.

 

 

Beosound Level zvučnik vam omogućava da se sa muzikom krećete na novi način kod kuće, bez kompromisa u pogledu kvaliteta zvuka. Glatko integrisana ručka osigurava lako podizanje, dok IP54 otpornost na prašinu i vodu znači da ga možete sa sigurnošću postaviti bilo gde.

 

 

Danska kompanija takođe tvrdi da je zvučnik dizajniran da traje duže zahvaljujući konstrukciji koja omogućava „lako održavanje, servisiranje i popravku“. Svaki deo nivoa Beosound je izabran imajući na umu dugovečnost. Od vrhunskog aluminijumskog okvira izrađenog u Danskoj, do modularnog dizajna koji omogućava zamenu baterija, promenljivih presvlaka od tkanine i drveta i još mnogo toga.

 

 

Integrisani magnetni konektor čini punjenje Beosound Level zvučnika laganim i elegantnim. Aluminijumski utikač neprimetno klikne pozadi što čini doživljaj punjenja jednako estetski privlačnim, a zahvaljujući bateriji koja može trajati do 16 sati na umerenom nivou slušanja, odnosno 4 sata na maksimalnom nivou slušanja, ovaj bežični zvučnik možete nositi svuda sa sobom!

 

 

Kada je B&O u pitanju, dizajn nikada ne razočarava, pa je tako i ovaj put Beosound Level WiFi zvučnik dolazi u dve opcije u zlatnoj i tamno sivoj nijansi. Međutim, imajte na umu da ovaj nivo svestranosti i kvalitetne završne obrade nije nimalo jeftin, tako da ukoliko želite da doživite novo Bang & Olufsen stereo iskustvo, Beosound Level košta 1.499 dolara za „Natural“, ondosno 1.799 dolara za „Gold Tone“ verziju.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang&Olufsen

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije