6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Upoznajte Penelope – kuhinju koja prati trendove!

IZDVAJAMO

 

Pažljivo prateći trendove u dizajnu enterijera, poput organskih i zakrivljenih elementa i Pantone boja za 2021., arhitekte italijanskog brenda Aran Cucine predstavili su svoj najnoviji model Penelope kuhinje koja je odgovor na sve vaše potrebe! 

 

 

Ergonomski dizajn, brisanje granica između kuhinje i dnevnog boravka, potreba da se prostor „scenografski opremi“, kao i umirujući osećaj mekih i zakrivljenih oblika Penelope 06 kuhinje, transformišu kuhinjske elemente u estetski privlačna i funkcionalna rešenja.

 

 

Ova kuhinja avangardnog dizajna sadrži zidnu jedinicu jednostavnih linija, sa potpuno glatkim vratima sa osnovnim elementima u monsunsko sivoj boji i zidnim elementima u pepeljasto sivoj boji. Veliko zakrivljeno ostrvo rezultat proizvodnje i zanatske Aran Cucine izrade, može se koristiti kao veliki pretinac za odlaganje koji se otvara sa tri strane. Gornji deo ostrva izrađen je od mermera i ima ugrađenu ploču za kuvanje, a pre svega služi kao prostor za pripremu obroka i uživanje u njima.

 

 

Copernicus element od crnog aluminijuma sa odgovarajućom pozadinom i policama od HPL ploča, sjajno je mesto za skladištenje začina ili probranog posuđa i odlična alternativa uobičajenim zidnim oblogama koja štedi prostor. Kuhinju upotpunjuju visoki elementi za odlaganje i kućne aparate koje se mogu prilagoditi u pogledu dimenzija i završne obrade. Takođe, u pogledu trendova, Penelope kuhinja dolazi u sivoj nijansi koja veoma podseća na Pantone boje za boju 2021., Ultimate Grey u kombinaciji sa Illuminating Yellow.

 

 

Dizajn kuhinje Penelope 06 otporne kompozicije sa trenutnim estetskim izgledom, lako se uklapa u različite životne prostore i okruženja. Zahvaljujući praktičnosti koju nudi, ova moderna kuhinja omogućava bolje organizovanje prostora bez žrtvovanja estetike enterijera. Penelope kuhinja tako potvrđuje svoju trendovsku osvešćenost, veliku svestranost i sposobnost da predloži ad hoc rešenja za bilo koju potrebu, bilo da ih diktira ukus, prostor ili, u ovom slučaju, moda.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Aran Cucine

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije