19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Ove papuče obeležiće prve tople i sunčane dane 2021. godine!

IZDVAJAMO

 

Iako je danas 23. februar i kalenadrski zima još uvek traje, gotovo da možemo da osetimo miris proleća u vazduhu, što nas tera da iz ormara polako počnemo da izvlačimo laganije komade odeće poput džinsa i košulja, lepršavih dugih haljina i suknji sa razigranim dezenima. A kada je reč o obući, mi već znamo šta ćemo nositi ovog leta! 

 

Mladi i talentovani dizajner JW Anderson je proširio svoju porodicu najudobnije Chain obuće sa potpuno novom siluetom. Nazvane Chain Loafer Slide, ove papuče stižu u tri neutralne nijanse – crnoj, beloj i smeđoj boji, i to u muškoj i ženskoj iteraciji!

 

Zamišljene kao otvorena verzija originalnih mokasina koje su se proslavile prošle godine, najnovije Chain papuče u potpunosti su izrađene su od kože, dok je đon napravljen od 100% plute. Svaka silueta dolazi sa masivnim lancem od veštačkog zlata sa potpisom brenda na vrhu. Pružajući vrhunsku udobnost na koju smo navikli, u kombinaciji sa luksuznim stilom, JW Anderson Chain Loafer su savršeni par za nošenje dok se odmarate po kući ili šetate gradom, a mi sa sigurnoću znamo da će nam biti omiljen!

 

JW Anderson Chain Loafer Slide papuče sada se mogu kupiti isključivo putem web stranice JW Anderson po ceni od 595 dolara.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: JW Anderson

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije