6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

H&M Studio SS21 kolekcija je za odvažne sanjare u potrazi za novim avanturama!

IZDVAJAMO

 

Prožeta duhom istraživača u potrazi za blagom, H&M Studio kolekcija pod nazivom „Treasure Forever“ odaje počast hirovitim i bezbrižnim maštarijama i donosi komade optimističnog izgleda kako biste se osećali prijatno i puni samopouzdanja.

 

 

Dizajnirana da traje dugo, H&M kolekcija za proleće / leto 2021. izrađena je pretežno od materijala održivog porekla i u njoj su svakodnevni komadi prožeti novopronađenim osećajem avanture. Ukrasni detalji poput resica, šljokica i asimetričnog poruba savremenog dizajna daju klasičnim oblicima i vanvremenskim komadima novu dimenziju!

 

 

Razigrani komadi kao što su šljokičaste pantalone sa izraženim porubom, koralne mini suknje sa resama, pojasevi sa perlicama i košulja naizgled u potpunosti napravljena od resa su tu da nas podsete koliko moda može biti zabavna, a za one malo suptilnije tu su i oversized blejzeri, prugaste košulje i midi haljine koje se lako nose i kombinuju. Električna paleta boja takođe dodaje zabavnu notu, sa privlačnim nijansama koralno narandžaste i neon žute koje su uravnotežene neutralnijim tonovima poput crne i bež boje.

 

 

Kolekcija H&M Studio SS21 je od danas dostupna u našim H&M prodavnicama, kao i na www.hm.com!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije