14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

H&M Home nova kolekcija probudiće vaš dom iz dubokog zimskog sna!

IZDVAJAMO

 

Naši domovi postali su središte naših života, a vođen tom idejom, švedski brend H&M Home odlučio je da proširi svoj asortiman nameštaja, rasvete i kućnog posuđa kojim nam jasno stavlja do znanja da je proleće iza ugla!

 

 

Bilo da se radi o dugim radnim danima od kuće, o prijatnim trenucima sa porodicom ili opuštanju, vaš dom je mesto gde se mnogo toga odvija, a preispitivanjem načina na koji se određeni prostor koristi, u novoj H&M Home kolekciji možete otkriti kako da sobe i predmete koristite nešto drugačije.

 

 

Nova H&M kolekcija obuhvata komade za uređenje čitavog doma, od spavaćih soba i kuhinja do dnevnih soba i kupatila. Fokus na organskim teksturama i jednostavnom, čistom dizajnu donosi novi način buđenja naših domova iz dubokog zimskog sna.

 

 

Indigo plava nijansa, grubo platno i tkanine od organskog pamuka dominiraju dnevnom sobom kako biste istakli onu boho rustičnu atmosferu. Prisutni su materijali poput terakote, lana i jute, dok niz plavih nijansi stvara svež, a opet ležeran osećaj koji podstiče jednostavan život kod kuće. Keramičke šolje sa okeansko plavim staklom daju umetničku notu, a platnene salvete i drvene daske za sečenje stvoriće prirodnu atmosferu.

 

 

Posteljina i jastuci u prirodnim i umirujućim bojama pomoći će vam da razbistrite glavu i opustite se pred dobar san, dok kupatilo možete pretvoriti u svoje privatno utočište u kojem ćete se na kraju dana opustiti uz umirujuću kupku sa mehurićima. I za kraj, kolekcija sadrži mirisne i nemirisne sveće od maslinovog voska koje će upotpuniti vaše trenutke opuštanja i stvoriti harmoniju duha i tela!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije