6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Eucerin® novitet za prvu anti-age negu kože!

IZDVAJAMO

 

Naučna istraživanja su pokazala da koža počinje da stari već u 20-tim, a iskustva potvrdila da su upravo ove godine prave za otpočinjanje anti-age nege. U duhu stare poslovice „lakše je sprečiti, nego lečiti”, uvođenje anti-age navika i nege u dnevnu rutinu u ovom dobu odlaže i usporava starenje kože!

 

 

Ali, šta kada taj trenutak dođe, a vaša koža ima i druge izazove, poput proširenih pora, a osim toga joj je potrebna i pomoć u borbi protiv zagađenja prisutnog i u zatvorenim prostorijama u kojima dugo boravimo? Kako da joj pružite negu koja odgovara na sve njene potrebe?

Vašu dilemu razrešava novi, ultra lagani Eucerin® serum specijalno formulisan za prvu anti-age negu kože! Redovna upotreba Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Seruma umanjiće fine, tanke bore, smanjiti vidljivost pora, zaštiti kožu od spoljašnjih i unutrašnjih faktora koji ugrožavaju njeno zdravlje i lepotu  i učiniti da vaša koža bude svilenkasta i meka, a ten izgleda zdravije.

 

 

SVE ŠTO TREBATE DA ZNATE O PRVIM ZNACIMA STARENJA

Fine, tanke bore na licu pojavljuju se već početkom ili sredinom dvadesetih godina jer tada počinje da opada prirodan proces proizvodnje hijalurona u koži. Ono što nakon toga sledi je, kao što svi znamo, njihovo produbljivanje praćeno drugim znacima starenja, poput gubitka jedrine i sjaja.

Na to kojom brzinom i na koji način će vaša koža stariti utiču brojni unutrašnji i spoljni faktori, poput genetike ili načina života. Nezdrava ishrana, malo kretanja i zagađenost sredine, kao i drugi faktori, izazivaju u koži oksidativni stres. Dobra vest je, ipak, da čak 90% uticaja na brzinu i način starenja kože, kako su potvrdila mnogobrojna istraživanja, ima nega.

Ova saznanja jasno ukazuju koja pravila bi trebalo slediti da što više usporimo i odložimo starenje kože – hranite se zdravo i uravnoteženo, odustanite od pušenja, vežbajte, odvojite dovoljno vremena za san i na vreme počnite sa anti-age negom prilagođenom potrebama vaše kože.

 

 

Šta to u pogledu nege konkretno znači?

Ne propustite redovno čišćenje kože ujutru i uveče

  • Pružite joj adekvatnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu
  • Koristite odgovarajuću zaštitu od sunca

Uz to ostaje da rešite još samo jednu nedoumicu – koji preparat za prvu anti-age negu bi trebalo da izaberete?

Ukoliko imate normalnu,kombinovanu ili masnu kožu, koju karakterišu proširene pore, idealan izbor je Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Serum.

Anti-age nega uz upotrebu Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Seruma, specijalno formulisanog za potrebe kože na kojoj se pojavljuju prvi znaci starenja, učiniće da prve bore, ali i proširene pore, na vašem licu budu manje vidljive, a koža tokom celog dana zaštićena od oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem iz okoline.

 

 

Zahvaljujući formulaciji koja sadrži:

  • hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca
  • mlečnu (glikolnu) kiselinu
  • stabilizovani vitamin C

Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Serum:

  • ublažava prve bore i hidrira kožu
  • poboljšava teksturu kože i sužava pore
  • pruža koži celodnevnu antioksidativnu zaštitu

Od 240 žena između 25 i 34 godine, koje su učestvovale u četvoronedeljnoj studiji, 97 % je potvrdilo da je, nakon redovne upotrebe Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Seruma, njihova koža glatka i meka, 93% je uočilo da su im pore manje vidljive, a 92% da su bore umanjene. Istovremeno, 91% dama konstatovalo je da Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Serum ne ostavlja masne tragove na koži i da ga koža brzo upija, što ga čini idealnom podlogom za šminku.

Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Serum možete koristiti jednom ili dva puta dnevno – samo uveče ili i ujutro i uveče. Pri tome je važno da pre nanošenja dobro očistite kožu.

 

 

 

Način upotrebe:

Ujutro – nakon Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Seruma obavezno nanesite kremu sa SPF zaštitom jer serum može da poveća osetljivost kože na sunce. Preporučuje se i da kremu sa SPF zaštitom koristite i nedelju dana nakon prestanka upotrebe seruma,

Uveče – nakon nekoliko kapi seruma nanesite kremu specijalno formulisanu za negu normalne, kombinovane i masne kože poput krema iz Eucerin® DERMOPURE linije.

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije