6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Oduševite se savršenom kombinacijom sofisticiranog dizajna i funkcionalnosti!

IZDVAJAMO

 

Od svog osnivanja 1748. godine, Villeroy & Boch ne prestaje da unosi sofisticiranost i stil u naše domove, a poput svih premium brendova sa dugom tradicijom, ovaj nemački proizvođač keramike uspeo je da sačuva svoj identitet idući u korak s vremenom.

 

 

Villeroy & Boch dizajnira inovativne i stilske proizvode kako bi poboljšali živote ljudi, pružili im kontinuiranu inspiraciju i otvorili nove horizonte za personalizovani dizajn enterijera. Primer za to je upravo njihova kolekcija servisa za ručavanje „La Boule“ ​​(kugla) koja je davne 1971. označila prekretnicu u istoriji dizajna i nastavila da fascinira svojom izuzetnom skulpturalnom formom.

 

 

Nemački brend iznenadio je svet posuđem koje nikada ranije nije bilo viđeno kada je dizajnerka Helen von Boch predstavila svoju avangardnu kreaciju seta za ručavanje. Pedeset godina kasnije, ovo izuzetno postignuće i dalje izaziva entuzijazam u svetu dizajna, a nedavno je predstavljena i nova „La Boule“ kolekcija posuđa od vrhunskog porcelana koja savršeno kombinuje funkcionalnost i estetiku u dizajnerskom komadu.

 

 

Kolekcija spaja vanvremensku formu sa praktičnom idejom budući da slaganje posuđa stvara sferni oblik koji zadovoljava oko svakog ljubitelja dizajna. Kada se jednom rastavi, porcelanska kugla sadrži ukupno 7 komada – 2 činije, 4 tanjira i 1 tanjir za serviranje idealnih za 2 osobe.

 

 

Pored belog, crnog i crno-belog seta posuđa koji kombinuju sjajne i mat površine, nova kolekcija je bogatija i za „La Boule Memphis“ set sa jedinstvenim, smelim dekorom i razigranom šemom boja. Ovaj set sadrži crno-bele pruge koje zajedno sa nijansama narandže, ružičaste i bordo nijanse stvaraju izuzetan statement komad koji, kada ne koristite za ručavanje, može poslužiti kao izuetan ukrasni predmet u bilo kojoj prostoriji vašeg doma!

Villeroy & Boch „La Boule“ set za ručavanje sada je dostupan u online prodavnici Sun, Moon & Stars.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Villeroy & Boch

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije