13.2 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Nove Reebok Legacy patike sada imaju fantastičan element održivosti!

IZDVAJAMO

 

Vodeći globalni fitness brend Reebok lansirao je nastavak kampanje „Write your legacy“ i u sklopu nje predstavio nove siluete Classic Leather Legacy i Legacy 83. Ove patike, sada napravljene od 30% recikliranog materijala, kreirane su sa idejom o održivoj budućnosti.

 

 

Ovom kampanjom brend nastoji da podstakne odgovornost u zajednici i pruži svoj doprinos podizanju svesti o važnosti održivosti i očuvanja okoline. Classic Leather Legacy inspirisan je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, a ove sezone je nadograđen REcikliranim materijalima. I Legacy 83, kao savremeni model fokusiran na žene, naglašava važnost održivosti, koja se ogleda kroz reciklirani materijal na gornjištu patike. Ukratko, oba modela su inspirisana prošlošću, a stvorena za budućnost.

 

 

Slaveći zajednicu, pozitivne promene i različitosti, Reebok partneri na ovoj kampanji, tzv. ‘Classic Collaborators’ su društveno angažovani pokreti iz celog sveta. The Kickback iz Sjedinjenih Američkih Država, RAHH iz Velike Britanije i Youngmin Kang iz Južne Koreje koriste svoj talenat i kreacije kako bi postavili temelje za izgradnju bolje budućnosti u svojim zajednicama. Zato su baš oni ti koji su zaslužni za novi izgled popularnih silueta. Iako se radi o pokretima koji delaju različito, njihova filozofija je ista – ne možeš promeniti ono što je bilo, ali možeš uticati na ono što dolazi.

 

 

 

The Kickback osnažuje mlade u severnoameričkim zajednicama, pretvarajući sport, umetnost i duh zajednice u projekte koji poboljšavaju mentalno i fizičko zdravlje dece. Nadaju se da će njihovo nasleđe srušiti niz barijera sa kojima se susreću deca iz zajednica u određenom nepovoljnom položaju, kao i da će time uspeti da deci pokažu svet za koji nisu znali ni da postoji.

 

 

RAAH je osnovan kao lokalni pokret s globalnom vizijom: postići da se čuje glas mladih, ali i priče izbeglica i žrtava trgovine ljudima. Kroz različite projekte oni se bave temama poput ljudskih prava, verujući da samo zajedno možemo srušiti barijere koje nas razdvajaju i tako proširiti vidike. Youngmin Kang, pak, ističe da je smeće jedne osobe nasleđe druge osobe i želi razbiti postojeću stigmu oko otpada i recikliranja u Južnoj Koreji koristeći otpadne materijale za stvaranje lepih, jedinstvenih umetničkih dela.

Svima njima su bolji svet i pozitivne promene za buduće naraštaje najvažniji cilj. Upravo je to poruka koju Reebok želi da pošalje u svojoj kampanji „Write your legacy“: ostavite trag, preduzmite nešto za bolju budućnost i za nasleđe koje će ostati budućim generacijama.

 

PR & Foto: Reebok Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije