13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

adidas x Beyoncé otvaraju vrata svog ledenog kraljevstva

IZDVAJAMO

 

Predstavljajući siluete koje odišu alpskom atmosferom sa estetikom ulične mode, treća u nizu kolekcija brenda Ivy Park, nastalog iz saradnje nemačkog giganta adidas i svetske zvezde Beyoncé, donosi nam novu liniju odeće, obuće i aksesoara koji zagovaraju sve oblike kreativnog samoizražavanja.

 

 

Prikladnog naziva – ICY PARK, nova kapsula kolekcija se sastoji od funkcionalnih, ali modernih odevnih predmeta i ima za cilj da nadahne „kreativnost, individualnost i maštu“ kod onih koji je nose. Funkcionalna bez napora, stilski neumoljiva i uvek inkluzivna, nova Ivy Park kolekcija sadrži brojne smele odevne komade usklađene sa velikim izborom aksesoara.

 

 

Uzdižući svestranost osnovne zimske odeće, Icy Park kolekcija donosi siluete od veštačkog krzna i frotirnih materijala dodajući teksturu u klasične udobne komade. Oživljavajući temu kolekcije, odabrani odevni predmeti i aksesoari mogu se pohvaliti potpuno novim IVY PARK monogramom, dok drugi komadi obiluju razigranim printovima i efektnim nijansama.

 

 

Proširujući mantru ove jedinstvene saradnje – „Where is My Park“, nova kolekcija je podržana multimedijalnom kampanjom u kojoj učestvuje veliki broj saradnika koji nas pozivaju da razmišljamo izvan okvira. Neki od novih lica IVY PARK kampanje su model Hailey Bieber, reper Gucci Mane i pevačica Kaash Paige koji kroz ovu kolekciju slave slobodu izražavanja.

 

 

adidas je već predstavio lookbook na svom zvaničnom sajtu, pružajući obožavateljima uvid u predstojeću kolekciju koja će biti dostupna od 19. februara na adidas.com/ivypark online prodavnici, a od 20. februara i u fizičkim adidas prodavnicama.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije