15.4 C
Belgrade
13.5 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
28.05.2022.

Oljuštite patike i doživite savršeno iznenađenje!

IZDVAJAMO

 

U poslednje vreme DIY estetika postala je glavni faktor u sportskoj industriji budući da kompanije žele da probude kreativnost kod svojih korisnika i tako im omoguće jedinstven izgled patika!

 

 

Kako je tehnologija cepanja postala revolucionarno otkriće u dizajnu, Nike je odlučio da klasičnoj Air Force 1 silueti da novi preobražaj inspirisan „uradi sam“ metodom što je čini idealnom za one koji traže zabavan projekat tokom hladnih zimskih dana u izolaciji.

 

Ovog puta kultna iteracija Air Force 1 patika stiže obavijena tankom belom tkaninom koja je dizajnirana da se pocepa kako bi otkrila smele boje i teksture skrivene ispod. Gornji sloj patika sadrži uputstvo „TEAR HERE“, kao i mali simbol makaza na Swoosh znaku koji prikazuje svrhu ove jedinstvene „DIY“ siluete.

 

 

Možete lično dizajnirati svoje patike odlučujući koliko slojeva želite da pocepate i otkrijete, a jednom kada uklonite gornji sloj, do izražaja dolazi razigrana priroda prikladno nazvanih „Reveal“ patika! Ispod belog sloja nalaze se boje zemljanih tonova poput braon i bež različitih tekstura, dok je Swoosh znak pastelno roze nijanse.

 

Nike Air Force 1 „Reveal“ patike se očekuju na Nike online prodavnici u narednih nekoliko meseci po ceni od 110 dolara!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije