5.8 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

„Zvezdana noć“ napokon dobija svoj LEGO 3D set

IZDVAJAMO

 

LEGO je nedavno pokazao da ume da sazreva sa svojim dugogodišnjim obožavaocima pružajući odraslima priliku da probude svoju maštovitost izradom  delikatnih buketa i bonsai drveća od kockica koji su deo LEGO Botanicals kolekcije i koji, jednom sastavljeni, postaju jedinstveni home decor elementi. 

 

 

Svake godine, ljubitelji ovog danskog brenda prijavljuju svoje kreacije na LEGO Ideas platformi, a ideje sa najvećim brojem glasova imaju priliku da postanu stvarnost. Ove godine je remek delo jednog LEGO entuzijaste odjeknulo među ljubiteljima umetnosti širom LEGO univerzuma koji su mu dodelili čak 10.000 glasova i samim tim pomogli da njegova kreacija postane deo zvaničnih LEGO setova!

 

 

Proizvođač igračaka odlučio je da najpoznatiju sliku postimpresionističkog umetnika Vinsenta van Goga pretvori u 3D LEGO set! Originalna slika oživljava u 3D formatu i stavlja snažan akcenat na van Gogove prepoznatljive poteze četkicom kao i na izbor boja. Dubina meseca, zvezda i oblaka verno je prikazana upotrebom različitih nijansi žute i plave, kao i upotrebom zakrivljenih kockica, a cela slika biće sačinjena od preko 1.550 LEGO komada. Pored glavnih komada, ovaj set takođe uključuje umetničku četkicu, paletu, štafelaj i mini-sliku na odštampanom platnu, kao i LEGO figuru holandskog umetnika.

 

 

Budući da je ovo samo maketa, konačna verzija može izgledati za nijansu drugačije, a LEGO Ideas platforma uveliko razrađuje detalje o ceni kao i o datumu izbacivanja ovog umetničkog seta na tržište!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije