15.4 C
Belgrade
13.5 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
28.05.2022.

Bugatti ketler donosi istančanu eleganciju u pripremi savršene šolje čaja

IZDVAJAMO

 

Pravi ljubitelji čaja znaju koliko je važno odabrati pravi ketler za pripremu ovog toplog napitka jer temperatura vode i vreme infuzije igraju važnu ulogu u pripremi savršene šoljice i prave veliku razliku! 

 

 

Sa integrisanom pametnom tehnologijom, od italijanskog lifestyle brenda Bugatti stiže nam ketler Jacqueline, ili skraćeno „The Jackie“ – mali kuhinjski aparat koji ima za cilj da olakša postupak pripreme te savršene šolje čaja ili kafe. Jacqueline je elegantan koliko i svi uređaji od nerđajućeg čelika, što ga čini prikladnim za svaku kuhinju modernog enterijera. Crpeći inspiraciju iz klasičnog keramičkog čajnika, Jacqueline ketler postiže idealan balans između rafiniranog savremenog luksuza i isprobane tradicije stvaranja čaja.

Oblika koji podseća na elegantnu torbicu, Jacqueline je električno kuvalo za čaj koje dolazi sa Bluetooth konekcijom, omogućavajući korisnicima da prate i postavljaju savršene uslove grejanja vode. Za razliku od standardnih električnih ketlera koji imaju samo običan prekidač, Jacqueline obiluje pametnom tehnologijom koja korisnicima garantuje ukusnu, toplu šolju čaja pripremljenu za samo nekoliko trenutaka.

Jacqueline ketler dolazi sa interaktivnim, digitalnim ekranom koji prikazuje temperaturu i nivo vode, kao i signal koji pokazuje da li je ketler uključen ili ne. Možete pripremiti savršenu infuziju prilagođavajući temperaturu vode potrebnoj temperaturu (od 40°C do 100°C ) za najfinije i najdragocenije čajeve, dok pametna funkcija Keep Warm održava vodu na željenoj temperaturi i do sat vremena. Jacqueline se može upariti sa pametnim telefonom ili tabletom putem Bluetooth konekcije, omogućavajući korisnicima da upravljaju ovim ketlerom na daljinu putem prateće aplikacije Bugatti B Chef koja je dostupna za iPhone, iPad i Android uređaje.

 

 

Bez obzira da li satima čitate u krevetu ili se vraćate kući posle duge zimske šetnje, sa Jacqueline ketlerom znate da će vas uvek čekati vruća šolja čaja.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bugatti

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije