6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Absolut votka slavi duh zajedništva novom održivom bocom

IZDVAJAMO

 

Vaši mamurluci će od sada biti mnogo lakši, bar u pogledu njihovog uticaja na životnu sredinu. Najčuveniji brend votke Absolut predstavio je novi dizajn boce sa održivom tajnom – napravljena je od čak 60% recikliranog stakla!

 

 

Absolut je održivu bocu votke lansirao u Velikoj Britaniji kao ekološko rešenje za pakovanje koje će sigurno privući pažnju uživaoca u ovom piću, kao i boraca za ekologiju. Matirana boca od 700 ml napravljena je od 60% recikliranog plavog stakla, što je postignuto mešavinom 53% papira i 43% reciklirane plastike.

 

 

Reljefni dizajn sa 16 kovitlaca koji se sastaju na sredini boce slavi duh zajedništva što je posebno inspirativna poruka u vreme fizičke razdvojenosti i društvene podele, pokazujući da svi, svuda mogu uživati u trenucima koji nas pokreću, bez obzira na povod slavlja! Spiralni dizajn boce takođe predstavlja pozitivnu energiju, kao i kontinuirani i kolektivni rast.

 

 

Boca Absolut votke sa ograničenom serijom je takođe sjajan kolekcionarski predmet za one koji su odani brendu i koji žele da budu deo njegovog putovanja u održivost. Specijalna Absolut boca od sada se može kupiti jedino u Velikoj Britaniji po ceni od 20 funti.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Absolut

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije