11.8 C
Belgrade
13 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
04.10.2022.

Umesto buketa, ovog meseca poklonite novi miris ruže u bočici!

IZDVAJAMO

 

U znak proslave najznačajnijeg cveta koje vekovima inspiriše majstore parfema širom sveta i koji je ujedno simbol ljubavi, lepote i ženstvenosti, Dolce & Gabbana nedavno je predstavio novi dodatak svojoj Dolce mirisnoj liniji.

Dolce Rose je toaletna voda puna energije i izuzetne privlačnosti koji donosi zaraznu voćno-cvetnu senzaciju koja odiše zanosnim šarmom. U poređenju sa Dolce Rosa Excelsa parfemom iz 2016. godine, novi miris se otvara treperavim voćnim notama, slatkom zelenom jabukom i sočnom mandarinom koje su u kontrastu sa oštrim ukusom crvenih ribizli. U srcu mirisa, ovom opojnom voćnom koktelu pridružuje se bela breskva, kao uvod u cvetni buket sačinjen od kremaste magnolije i veličanstvene ruže.

 

 

Čak dve različite note ruže cvetaju u harmoniji novog Dolce Rose mirisa pružajući mu svoj jedinstven potpis. Esencija centifolia ruže otkriva oštro i sveže lice cveta, dok mu apsolut ruža daje senzualniji, puderasti kvalitet. Ovo bogato ružino srce u idealnoj je ravnoteži sa mekim mošusima koji se prepliću sa sandalovinom i belim drvima u osnovi mirisa, stvarajući opojno senzualnu atmosferu.

 

 

Dolce Rose toaletna voda zadržava isti dizajn kao i mirisne note Dolce linije, ali u ovom novom izdanju njena staklena bočica je nešto svetlije crvene nijanse. Zatvarač u obliku cveta obojen je u intenzivnu crvenu nijansu, dok je vrat bočice ukrašen minijaturnom crnom mašnom.

 

 

Kampanja za Dolce Rose snimljena je u gradu Belađo na jezeru Komo u Italiji, a u ulozi modela pojavljuje se Deva Kasel koja svojom lepotom, mladošću i životnom radošću savršeno oličava razigranu energiju Dolce devojke.

 

Dolce&Gabbana Dolce Rose toaletna voda sada je dostupna u Jasmin parfimerijama po cenama od 7.290,00 RSD za 30ml do 12.590,00 RSD za 75ml.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: DOLCE&GABBANA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije