15.4 C
Belgrade
13.5 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
28.05.2022.

PaperLogde je origami kućica koju će vaša mačka obožavati!

IZDVAJAMO

 

Svaki vlasnik mačke verovatno će potvrditi koliko je teško pronaći pravu kućicu za svog krznenog ljubimca, budući da su mačke veoma ćudljive kada je odabir kreveta ili kućica u pitanju. Međutim, kako bi se rešio ovaj problem, dovoljni su samo dobar dizajn i domišljatost, što je upravo uradila jedna kanadska kompanija. 

 

 

Inspirisana umetnošću origamija, PaperLodge je novi koncept kućice za mačke koji će vlasnicima ponuditi zabavni način da svog krznenog prijatelja u svakom trenutku učine srećnim i zadovoljnim. Kućica za kućne ljubimce odlikuje se proširivom konstrukcijom koja se jednim brzim pokretom, poput otvaranja lepeze, iz sklopljenog položaja pretvara u kućicu spremnu za uživanje. Dizajn inspirisan origamijem znači da je lako možete spakovati kad god ste u pokretu, a zatim je isto tako brzo raspakovati.

 

 

Uzimajući u obzir udobnost koju mačke veoma cene, kućica dolazi sa malom podlogom za kauč koji se nalazi unutar njega i koji je savršen za opuštanje i dremku. PaperLodge ima dovoljno rupica za ventilaciju kako bi se maksimizirala prozračnost i veoma je izdržljiva budući da se u nju može smestiti mačka do 10 kilograma, bez bojazni da će se polomiti.

 

 

Fokusirana na izvrsnost u svim oblastima, od samog dizajna do održivih materijala i proizvodnje, PaperLodge kućica izrađena je od ekološkog papira i kartona koji se mogu reciklirati.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Kickstarter

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije