6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Dior proslavlja lunarnu Novu godinu romantičnom cvetnom kolekcijom

IZDVAJAMO

 

Za razliku od mnogih poznatih brendova koji su u susret lunarnoj Novoj godini predstavili kolekcije sa kineskim novogodišnjim motivima, Dior je odlučio da godinu bivola obeleži u tradicionalnom, sebi svojstvenom stilu, oslikavajući simbol sreće i prosperiteta koji se posebno vrednuje tokom ovih praznika. 

 

 

Nazvana „Dior Hibiscus“, nova kapsula kolekcija inspirisana je večnom muzom brenda – cvećem, i donosi neke od najprodavanijih komada luksuzne francuske kuće prekrivene romantičnim cvetnim motivima.

 

 

Divlje cveće tamnih nijansi koje je krasilo Dior Cruise 21 kolekciju sada je zamenjeno svetlijim poljskim cvećem u sepia tonovima koje novoj kolekciji daje meku i eteričnu eleganciju. Inspirisan ruralnim pejzažima sa juga Italije, centralni motiv kolekcije je cvet hibiskusa živopisno obojen crvenom bojom, praćen plavim divljim cvećem i zlatnim klasjem pšenice.

 

 

Ovaj romantični cvetni motiv delikatno je reinterpretiran u vidu prozirnog sloja tila na bluzama, haljinama i plisiranim suknjama, a dizajn sanjivog cvetnog dezena prate aksesoari uključujući napoznatije modele torbi poput Book Tote, Lady Dior i Saddle. Kolekciju zaokružuje izbor obuće u kojoj se nalazi Walk’n'Dior model patika i Granville espadrile sa istim svetnim dezenom.

Kolekcija „Dior Hibiscus“ sada je dostupna na Dior online prodavnici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije