4.6 C
Belgrade
2 C
Zagreb
-2.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Nova Bvlgari kolekcija satova napravljena je od dijamanata i paunovog perja!

IZDVAJAMO

 

Objedinjujući švajcarsku stručnost izrade satova i najfinije veštine izrade nakita, luksuzna kuća Bvlgari slavi raskošnu lepotu pauna predstavljanjem luksuznih satova iz limitirane Diva’s Dream Peacock kolekcije.

 

 

Egzotična, živopisna i glamurozna ptica postala je simbol kreativnosti i muza italijanske luksuzne kuće, a satovi iz nove Diva's Dream kolekcije ne samo da inspiraciju pronalaze u  izgledu ove raskošne ptice, već su izrađeni od pravog paunovog perja.

 

 

Nova Diva's trilogija snova – Peacock Dischi, Peacock Diamonds i Peacock Tourbillon Lumiere, slavi prepoznatljivu paletu ekstravagantnih boja sa izvrsnim postavkama dragog kamenja, intarzijama od paunovog perja, gravure u kombinaciji sa minijaturnim oslikavanjem. Koristeći prestižne umetničke veštine, svaki sat na jedinstven način smelo kombinuje paunovo perje i briljantne dragulje i tako oživljava magiju boja raskošne ptice na svom brojčaniku.

 

 

Bvlgari je i ovaj put uspeo da svoj živopisni svet dragog kamenja prevede u minijaturno carstvo satova i Diva's Dream Peacock kolekcijom dokazao da pomera granice izrade satova!

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bvlgari

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije