7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Ove životinjice opremljene pametnom tehnologijom uneće zabavu u svaki dom!

IZDVAJAMO

 

Od početka pandemije interesovanje za pametne proizvode i usluge koji ne zahtevaju ljudski kontakt je veoma poraslo, a veštačka inteligencija i pametna tehnologija svakom danom postaju norma u digitalnom svetu u kojem živimo.

 

 

Kako bi uneli malo zabave u domove, južnokorejska kompanija specijalizovana za kućne aparate S2VICTOR dizajnirala je kolekciju pametnih kućnih IoT uređaja (Internet of Things) nazvanu Animal Land.

 

 

Kolekcija Animal Land sastoji se od rutera u obliku žirafe, difuzor u obliku kita i pametnog kućnog zvučnika koji podseća na kornjaču. Sva tri kućna aparata su međusobno povezana pametnom kućnom tehnologijom i njima se može zasebno upravljati pomoću prateće aplikacije.

 

 

Opremljen senzorima pokreta i mogućnostima prepoznavanja glasa, ruter u obliku žirafe udovoljava potrebama svih ukućana tako što komunicira sa ostalim pametnim uređajima u kući koristeći svoj dugi vrat kao antenu. Difuzor u obliku kita je pre svega aromatični osveživač, ali zahvaljujući posebnoj pametnoj tehnologiji, ovaj simpatični uređaj takođe meri vlažnost, kvalitet vazduha i atmosferski pritisak pružajući korisne informacije bez potrebe za otvaranjem aplikacije za vremensku prognozu. Animal Land kolekciju zaokružuje kućni zvučnik u obliku kornjače koji je opremljen pametnom tehnologijom kako bi se obezbedile funkcije prepoznavanja glasa i brze reakcije i odgovori.

 

 

Da bi mnogi savremeni proizvodi i usluge mogli da se takmiče sa današnjim tržištem, uključivanje beskontaktne tehnologije je preduslov, a kolekcija Animal Land kompanije S2VICTOR kroz razigrani dizajn i smisao za humor upravo prepoznaje važnost ove pametne tehnologije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: S2Victor

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije