7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Ovako Chanel zamišlja intimno venčanje na jugu Francuske

IZDVAJAMO

 

Na Pariskoj nedelji mode, luksuzna modna kuća Chanel predstavila je predivnu kolekciju visoke mode za proleće / leto 2021. godine koja oslikava toplinu tradicionalnog porodičnog okupljanja.

 

 

Ovom kolekcijom Viržin Viard, kreativna direktorka pokušala je da uhvati porodični duh brenda Chanel, a kako svi žude za toplinom, nežnošću i veseljem, ovoga puta tema venčanja i porodičnih proslava poslužila kao inspiracija.

 

 

Nakon svoje barokne kolekcije za jesen, Viard se usredsredila na živopisne komade odeće sa neočekivanim volumenima, poput raskošnih suknji i podsuknji, raskopčanih bolera, blejzera sa prslucima koji imaju za cilj da pruže oslobađajući osećaj jer su savršeni za ples u toplim letnjim noćima.

 

 

Vrhunac revije bio je trenutak kada se manekenka pojavila na konju obučena u venčanicu sa dugim rukavima i visokom kragnom, sa dugmadima preko celog prednjeg dela i dugačkim, ženstvenim šlepom. Kao i uvek, Chanel je postavio standarde za umetničke detalje i dostigao savršenstvo detaljnim teksturama, vezenim makrameom i složenim tvidom.

 

 

Za ovu Chanel reviju slobodno se može reći da je bila veoma ekskluzivna budući da su publiku su činile poznate ličnosti, uključujući Penelopa Kruz, Lili-Rouz Dep, Marion Kotijar, Vanesa Paradi i Šarlota Kaziragi, najnovija ambasadorka brenda Chanel.

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Chanel

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije