6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Virtuelna šetnja Islandom je nešto što ne smete propustiti!

IZDVAJAMO

 

Zemlja o kojoj mnogi od nas sanjaju, zemlja dramatične prirodne lepote koja je isklesana u ledenim glečerima i oblikovana vatrenom lavom koja teče njenim venama, Island je jedno od onih magičnih mesta na planeti zemlji koje je visoko na našoj listi želja i koje bi svako, barem jednom u životu, trebalo posetiti. 

 

 

Island je mesto za prave avanturiste, mesto gde možete zaroniti između dve kontinentalne ploče, surfovati u ledenom Atlantiku pod ponoćnim suncem, pešačiti tinjajućim poljima lave, zaroniti u jezgro jednog od najvećih evropskih glečera i pratiti tok iskonske lave kroz podzemne tunele. Kako smo planove za putovanja morali da odložimo na neodređeno vreme, u iščekivanju otvaranja granica i nekih lepših vremena, Island sada možemo posetiti samo virtuelno.

 

 

Za sve nas kojima putovanja najviše nedostaju, veb stranica Girl Travel Tour osmislila je besplatnu virtuelnu šetnju jugozapadnim Islandom koja počinje obilaskom glavnog grada Rejkjavika, nastavlja se posetom veličanstvenih glečera, moćnih vulkana i gejzira, nepreglednih crnih peščanih plaža, a završava se u čuvenoj Plavoj laguni.

 

 

Zato zaokružite datum 3. mart u svojim kalendarima i na sat i po pobegnite u zemlju ponoćnog sunca, leda i vatre. Više o ovoj virtuelnoj turi Islandom saznajte ovde.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije