13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Nova Idôle maskara za trepavice kakve ste oduvek želeli

IZDVAJAMO

 

Idôle je simbol moderne, savremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Sledeći uspešno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspehe sa inovativnom maskarom, Lash Idôle sa trenutnim dejstvom podizanja trepavica sa neverovatnim volumenom.

 

 

Definišite, podignite i istaknite svaku trepavicu. Lash Idôle maskara je stvorena za žene koje ne pristaju na kompromise. Za ekstremni volumen, neverovatno podizanje trepavica i bez osećaja težine na trepavicama u trenu sa novom četkicom i formulom iz Lancômea.

 

 

Decenije istraživanja i inovacije satkane u jednu moćnu, luksuznu maskaru, Lash Idôle. Nova maskara za podizanje trepavica koja pomera granice – svaka trepavica je definisana, naglašena i sa volumenom –  postojana do 24 sata nakon nanošenja¹. Ova maskara ne stvara grudvice već pruža volumen vašim trepavicama – više nećete morati da razmišljate o veštačkim trepavicama.

 

 

Inovativno lagana gel tekstura

Više od jednostavne formule, Lancôme je formulu maskare podigao na viši nivo. Lash Idôle maskara obogaćena ekstraktom belog čaja i sadrži manju količinu voska. Rezultat: gel tekstura koja obavija SVAKU TREPAVICU, klizi bez osećaja težine na trepavicama i pruža veoma crnu pigmentaciju i volumen sa do 24 sata postojanosti2.

 

 

Neverovatni volumen trepavica uz pobedničku kombinaciju

Sa Lash Idôle pripremite se za trepavice kakve ste oduvek želeli. Ne verujete nam?

Nakon samo nedelju dana korišćenja Lash Idôle maskare:

  • 95% se slaže da odmah podiže trepavice
  • 90% se slaže da ne stvara grudvice
  • 92% se slaže da su trepavice na izgled duže
  • 94% se slaže da su trepavice na izgled većeg volumena
  • 99% se slaže da ne osećaju težinu na trepavicama
  • 95% se slaže da se lako uklanja
  • 93% se slaže da se ne kruni

Ova maskara je oftalmološki testirana i prikladna za osetljive oči.

 

 

Izgled sa potpisom Idôla

Uglađenošću i modernom ženstvenošću kojom odiše Idôle miris, upravo i pakovanje Lash Idôle maskare prkosi estetici tradicionalne maskare. Ova maskara dolazi u crnom-rose gold pakovanju oblih ivica. Zaista je umetničko delo.

 

 

Zendaja – ambasadorka nove generacije

Samouverena i bez nametnutih pravila, Lash Idôle prkosi tradiciji i poziva na stvaranje sopstvene sudbine. Ona je slobodna, neustrašiva i nastoji da ostvari svoju definiciju sreće, uvek sa originalnim i nekonvencionalnim pristupom. Ko bolje predstavlja savremenu ženu od Lancôme ambasadorke Zendaje? Opremljena lukom i strelom, Zendaja želi da ostvari svoje snove – metafora za maskaru sa trepavicama kakve ste oduvek želeli, koja pruža precizno nanošenje i izuzetan volumen.

Iščekivanje je pri kraju, pridružite se Zendaji – vreme je da ostvarite svoje snove. Naciljaj, podigni i naglasi volumen svake trepavice.

 

 

 

PR text & Foto: Lancôme

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije