14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Gucci vam poručuje: Izjavite ljubav mirisom sa nekonvencionalnom porukom

IZDVAJAMO

 

Nakon uspešnog prvog lansiranja Gucci Guilty Love Edition parfema, proslava slobode i nekonvencionalne ljubavi svojstvene #ForeverGuilty univerzumu nastavlja se novom edicijom Gucci Guilty Love Edition 2021 parfema.

 

 

U doba godine posvećeno ljubavi, Gucci je predstavio Gucci Guilty mirise u dve nove limitirane bočice. Sa željom da postanu moderna izjava strasti i sve što ona predstavlja, mirisi Love Edition posvećeni su ekscentričnim ljubavnicima širom sveta čija je ljubav oslobođena pravila.

 

 

Istražujući muški i ženski pogled na ljubav, novi Gucci mirisi dolaze u prelepo dizajniranim bočicama odevenim u pastelnim nijansama slonovače i sivo-lila boje sa ispisanim poetskim porukama ljubavi – „We are not together, but we should be” na ženskoj bočici, i „We should be together, but we are not” na muškoj. Obe bočice su zaokružene poklopcem odgovarajuće nijanse i naglašenim Gucci logotipom.

 

 

Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme

Snažna i prefinjena parfemska voda, ženska Gucci Guilty Love Edition 2021 verzija najavljena je kao aromatično-cvetni miris koji prenosi poruku “nepomirljive ljubavi”. Sastoji se od nota citrusnog voća mandora (hibrida mandarine i narandže koji raste na Kipru), bergamota, ambera, ružičastog bibera i jorgovana.

 

 

 

Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Homme

Opisan kao moderan muževni miris koji se osvežavajućim notama italijanskog limuna, dok belo cveće sa medenim tonovima obogaćuju note mirisa cvetova narandže i francuske lavande.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije