11.8 C
Belgrade
13 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
04.10.2022.

Ova mini kamp prikolica inspirisaće vas da putujete i istražujete

IZDVAJAMO

 

Kako su nam putovanja na daleke destinacije i dalje onemogućena, u poslednjih deset meseci poraslo je interesovanje za nešto alternativniji način putovanja i odmora. Kako bi kampovanje učinili jednostavnijim, udobnijim i pristupačnijim, islandska kompanija Mink Campers predstavila je mini kamp prikolicu privlačnog i funkcionalnog dizajna za koju tvrdi da pruža ekološki i ekonomičan način putovanja.

 

 

Sportska kamp prikolica je dovoljno čvrsta i bezbedna da stigne do udaljenih odredišta, a istovremeno dovoljno lagana da se prikači na električna vozila bez velikog uticaja na njihov domet vožnje. Zahvaljujući njenom aerodinamičnom obliku i čvrstoj strukturi čaure bez okvira, ova mini Mink prikolica teži svega 490 kilograma, dok je izuzetno nisko težište čini vrlo stabilnom i udobnom na bilo kom terenu. Aerodinamični dizajn takođe osigurava jednostavno uparivanje sa električnim vozilima ili sa bilo kojim automobilom kompaktne veličine.

 

 

Unutrašnjost prikolice je prozračna i prostrana, sadrži panoramski krovni prozor i velike okrugle bočne prozore na vratima što je čini savršenom za odmor nakon dugog dana hajkinga u divljini. Dušek je dovoljno veliki da na njemu spavaju dve odrasle osobe, a tu je i platneni krevet na sprat za decu koji se može ukloniti ili prilagoditi kako biste napravili prostor za odlaganje zaliha ili odeće.

 

 

Zadnja strana ove mini kamp prikolice opremljena je prostorom za kuvanje sa puno mesta za odlaganje, kao i frižiderom za hlađenje pića. Sa zidovima debljine 30 mm izrađenim od visokokvalitetne, stopljene ABS plastike i armaflex izolacije, Mink kamp prikolica će vas grejati čak i na temperaturama ispod nule.

 

 

Mini kamp prikolica Mink je oličenje minimalizma, funkcionalnosti, izrade, kvalitetne proizvodnje, kompaknosti a i pristupačnosti, budući da je cena ove prikolice oko 15.000e.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Mink Campers

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije