29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Ovaj beauty brend donosi novo holističko iskustvo nege!

IZDVAJAMO

 

Kao uspešna pevačica, producentkinja, glumica, dobitnica brojnih Grammy nagrada i najprodavanija autorka New York Timesa, Alicia Keys poznata je po mnogim dostignućima, a jedan od njih je i njen besprekoran ten.

 

 

U svojim pesama, brojnim intervjuima i novoj knjizi otvoreno i iskreno deli svoje borbe na koži, ova telentovana umetnica podelila je svoju frustraciju zbog nerealnih ideala lepote u društvu i sopstveni put ka pronalaženju sebe. Sada, kroz svoj novi poduhvat u saradnji sa beauty brendom e.l.f., Alicia želi da pomogne drugima da razviju sopstvene svakodnevne rituale brige o sebi i ljubavi prema sebi i pronađu svoj unutrašnji mir i snagu. Međutim, ovo nije još jedna linija beauty prozivoda slavnih ličnosti.

 

Inspirisana ličnim putovanjem do pronalaženja prave nege kože i ljubavlju prema drevnim ritualima lepote, linija Keys Soulcare nadilazi osnovnu negu kože i istinski se brine za čitavo telo, um i duh. Nakon prva tri proizvoda koje je predstavila u decembru: SKIN TRANSFORMATION hidrantna krema, SAGE + OAT MILK mirišljava sveća, OBSIDIAN roler za lice,  Alicia Keys se vraća sa kompletnom kolekcijom za dnevnu rutinu i uvodi šest dodatnih proizvoda za negu kože.

 

 

Proizvodi uključuju BE LUMINOUS EXFOLIATOR puder u prahu koji aktivira voda, za nežnu eksfolijaciju kože, zatim COMFORTING BALM balzam sa mirisom vanile koji se može primeniti na bilo kom delu telu kojem je potrebna hidratacija i zaštita, dok GOLDEN CLEANSER gel za čišćenje nežno čisti kožu kombinacijom meda od manuke, kurkume i kamilice. HARMONY MASK maska za lice od prečišćavajućeg uglja, meda od manuke, zlatne folije i sandalovine kako bi osvežila i dala koži zdrav sjaj. Obogaćen mirisom ruže, REVIVING AURA MIST ima aromaterapeutska svojstva koja održavaju kožu uravnoteženom. Keys Soulcare paletu proizvoda zaukružuje još jedna SKIN TRANSFORMATION krema za lice, ali ovoga puta bez parfema.

 

 

Pored predivne minimalističke ambalaže u ljubičasto-crnim nijansama, još jedna stvar koja Keys Soulcare liniju čini posebnom su različite afirmacije koje se nalaze na bočicama i predstavljaju vrlo jednostavan, ali moćan način da se prilikom svojih rituala nege podsetite na to koliko vredite i koliko ste moćni.

 

 

Upravo zbog promišljenosti i stručnosti koja je u njega uložena kao i neverovatno pristupačnih cena, Keys Soulcare lifestyle beauty je jedan od najiščekivanijih brendova za negu lica. Proivodi su već od danas dostupni za naručivanje za sajtu www.keyssoulcare.com , možete ih naručiti pojedinačno ili u vidu ritual paketa.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Keys Soulcare

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije