5.8 C
Belgrade
4.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

AriZona Iced Tea x adidas Originals donose siluete u prepoznatljivoj paleti boja

IZDVAJAMO

 

Davne 2019. godine AriZona Iced Tea i adidas Originals udružili su snage kako bi predstavili svoju prvu zajedničku kolekciju. Za 2021. godinu, ova dva naizgled nespojiva brenda, vraćaju se sa novom kolekcijom patika za proleće koja uključuje čak četiri adidas Superstar siluete. 

 

Silueta stiže u četiri različite iteracije inspirisane potpisom američke kompanije ledenih čajeva. Prvi par se može pohvaliti omiljenim dizajnom trešnjinog cveta koji dolazi u prepoznatljivoj mint boji boce AriZona Iced Tea zelenog čaja sa ženšenom i medom. Drugi par dolazi sa patikama u dve različite nijanse zajedno sa vezenim motivima. Što se tiče trećeg i četvrtog modela, adidas Superstar modeli su nešto suptilniji, u tirkiznoj odnosno beloj nijansi sa prelepim vezenim detaljima sa strane.

 

 

Sve Superstar siluete zaokružene su AriZona sloganom „Have an Iced Day“ na petama i đonovima, a svaki par patika dolazi upakovan u torbicama sa izvezenim cvetovima trešnje.

AriZona Iced Tea x adidas Originals Superstar patike biće dostupne od 4. februara na adidas online prodavnici po ceni od 100 dolara.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas Originals

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije