16 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Dior Beauty priziva proleće ružičastom Pure Glow kolekcijom

IZDVAJAMO

 

Nakon linije Rouge Dior satenskih ruževa i balzama za usne, Dior Beauty je predstavio svoju prolećnu kolekciju beauty proizvoda inspirisanu najnežnijim ružičastim nijansama trešnjinog cveta.

 

 

Najnovija kolekcija francuskog beauty brenda pod nazivom Pure Glow donosi nam veselu paletu boja koja se sastoji od senki za oči, rumenila, proizvoda za usne, pa čak i lakova za nokte. Brend je koristio cvetove trešnje kao inspiraciju za novu makeup paletu, što je rezultiralo dubokim crvenim i ružičastim bojama koje su savršene za postizanje rumenijeg, ali prirodnog izgleda. Proizvodi su savršeni za one koji žele da postignu minimalan izgled sa nagoveštajem šminke.

 

 

Dostupne u nijansama „Pure Petals“ i „Triple Bloom“, nove 3 Couleurs Tri(o)blique Pure Glow palete senki za oči sadrže metalne, blistave i baršunaste mat nijanse, dok 5 Couleurs Couture dolazi s paletom boja inspirisanih cvetovima trešnje. Obogaćen cvetnom negom usana, kultni Rouge Dior ruž dobija dve nove nijanse za proleće: „Pink Sakura“ i „Coral Peony“. Za ljubitelje nežnih i negovanih usana, tu su Dior Addict ulje za usne i maksimalizator usana u „Pink“, „Coral“ ili „Ultra Pink“ nijansi.

 

 

Da biste dodali malo boje svom izgledu, Stick Glow rumenilo naglašava prirodni sjaj obraza, dok im daje suptilni sjajni završetak. Dior Beauty prolećna kolekcija zaokrućena je lakovima za nokte Dior Vernis u koralnoj i toploj ružičastoj boji.

 

 

Diorova Pure Glow kolekcija je već sada dostupna na zvaničnom Dior Beauty sajtu, kao i u odabranim prodavnicama po cenama 27 do 72 dolara uz zavistnosti od proizvoda.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior Beauty

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije