19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Ova modularna sofa stvoriće razigranu atmosferu u modernom životnom prostoru

IZDVAJAMO

 

Idealan za urbane stanove ili manje prostorije, podesivi modularni nameštaj nudi više prostora za personalizaciju vašeg načina opuštanja, a zahvaljujući njegovoj fleksibilnosti imate tu mogućnost da promenite izgled svoje dnevne sobe kad god to poželite.

 

 

Na tržištu postoji niz modularnih sofa, ali Querencia sofa južnokorejske kompanije Alloso je zaista priča za sebe! Dizajnirana za stvaranje razigranog ambijenta u modernom životnom prostoru, Querencia modularna sofa ima zaobljene, organske i savremene linije, dok dobro odabrani materijali i izvanredna završna obrada predstavljaju suštinu mekoće i udobnosti ovog jedinstvenog komada nameštaja.

 

 

Ova modularna sofa dizajnirana od strane italijanskog arhitekte i dizajnera, Klaudija Belinija, dobila je priznanje Good Design Award 2019 zasnovano na nekoliko kriterijuma kao što su inovacija u dizajnu, korisničko iskustvo, upotreba, društvena odgovornost i estetika, i kao takva postavila nove trendove na tržištu modularnog nameštaja. Zbog svoje versatilne upotrebe Querencia sofa stvara jedinstvenu atmosferu u vašem domu i pruža apsolutnu udobnost u bilo kojoj kombinaciji.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: claudiobellini.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije