13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Muzej Luvr vas poziva na virtuelnu turu!

IZDVAJAMO

 

Koliko god želeli da otputujemo u Pariz i uživamo u znamenitostima jednog od najlepših gradova, to nam nažalost trenutno nije omogućeno. Međutim, dok čekamo neka bolja vremena i dalje imamo priliku da istražimo istoriju možda najpoznatijeg muzeja na svetu, i to iz svog kauča!

 

Za sve ljubitelje umetnosti, Muzej Luvr otvara svoja vrata, i vodi posetioce u virtuelni obilazak svojih raskošnih odaja kroz koji ćete saznati više o istoriji muzeja, a nekadašnje palate, a nakon toga imaćete priliku da istražite slike i skulpture iz jedne od najbogatijih umetničkih zbirki na svetu. Naučićete više o istoriji i interpretaciji umetničkih dela, a obilazak se završava pričom o najpoznatijoj slici na svetu – Mona Lisi. Ova velelepna institucija koji datira još iz srednjeg veka smatra se najposećenijim muzejom na svetu.

 

 

Karte za ovaj događaj koji počinje sutra, 9. januara u 19.30h, koštaju 22 dolara, a više o virtuelnom obilasku muzeja možete saznati ovde. Pratite dešavanja na Embassy Experiences Facebook stranici i možda ćete imati sreće da ugrabite svoju kartu za besplatne virtuelne obilaske najčuvenijih muzeja na svetu!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Stock

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije