13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
10.12.2022.

Uz ovih 5 planera bićete najproduktivnija verzija sebe u 2021. godini

IZDVAJAMO

 

Iako niko od nas ne može predvideti šta će nam 2021. doneti, svaka nova godina sa sobom nosi novi početak, nove ciljeve i podugačku listu stvari koje bi trebalo obaviti u narednih 365 dana.

 

 

Ukoliko vaša novogodišnja rezolucija uključuje pokušaj da u novoj godini budete najbolja i najproduktivnija verzija sebe, planeri i notesi su neophodni kako biste što bolje upravljali svojim vremenom i odredili životne i poslovne prioritete, a pored organizacije, vođenje dnevnika rada nam može pomoći i u održavanju fokusa i strpljenja.

 

 

Predlažemo vam da ove godine, umesto mobilnih aplikacija koje tvrde da povećavaju vašu produktivnost, razmislite o investiranju u dobar planer, jer istraživanja na Harvardu pokazuju da zapisivanje liste obaveza i rasporeda na papir, umesto na računaru ili telefonu, čini da se osećate angažovanijim u obavljanju svog zadatka, i pomaže nam da bolje upravljamo svojim vremenom, proveravamo liste obaveza i razmislimo o svim svojim pobedama i greškama kako bismo u budućnosti bili efikasniji. A kada se godina završi, planer postaje naš lični artefakt svih važnih događaja iz te kalendarske godine koji ćetmo nekad u budućnosti poput vremenske kapsule otvoriti i prelistati.

 

 

Sa željom da 2021. godina bude vaša najorganizovanija i najproduktivnija godina ikada, za vas smo izdvojili neke od najboljih planera domaće proizvodnje među kojima ćete sigurno pronaći jedan koji najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Uređeni haos

Uređeni haos
Uređeni haos
Uređeni haos

 

Simply Ollie

Simply Ollie
Simply Ollie
Simply Ollie
Simply Ollie

 

Hooh

Hooh
Hooh
Hooh

 

Nomad

Nomad
Nomad
Nomad

 

Nomad

 

Minino planeri

Minino planeri
Minino planeri
Minino planeri
Minino planeri

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Instagram

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije