16 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.05.2022.

Neka vaša kreativnost procveta uz novu LEGO botaničku kolekciju

IZDVAJAMO

 

Nastavljajući svoju inicijativu o održivosti, danski gigant LEGO lansirao je novu kolekciju za sve ljubitelje cveća i baštovanstva. U potrazi za novim načinima da se opustimo i oslobodimo stresa, LEGO nam pomaže da na trenutak pobegnemo iz svog užurbanog svakodnevnog života i izrazimo svoju ličnost i kreativnost kroz stvaranje prelepih botaničkih građevina.

 

 

Uz LEGO kolekciju „Botanicals“ napravljenu od šećerne trske sa etičkim poreklom moći ćete da održavate svoj dom tokom cele godine svežim i šarenim pomoću biljaka i cveća geometrijskih oblika. Novi setovi uključuju LEGO Buket cveća i LEGO Bonsai drvo koje zaista oduzimaju dah jednom kada se se sve kockice sklope.

 

 

LEGO Flower Bouquet sadrži 756 komada koji se mogu složiti u predivan buket zapanjujućih boja i koji se može iznova rastavljati i sastavljati kako bi odgovarao vašem raspoloženju ili enterijeru.

 

 

LEGO Bonsai Tree komplet koji se sastoji od 878 komada ima za cilj da vam pruži osećaj smirenosti dok bonsai drvo oblikujete zelenim lišćem ili ružičastim cvetovima trešnje. Ovaj set se takođe isporučuje sa pravougaonom saksijom i postoljem u boji drveta kako biste ponosno izložili svoju kreaciju.

 

 

Novi LEGO Botanical setovi sostupni su po ceni od 49.99 € na LEGO.com i odabranim LEGO prodavnicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije