5.8 C
Belgrade
4.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Kompjuterski miš sa Oops dugmetom je nova dimenzija kuckanja

IZDVAJAMO

 

Verovatno ste više puta poželeli da u stvarnom životu možete da upotrebite opciju Undo ili kombinaciju Ctrl + Z tastera ne bi li ispravili neke svoje greške i krenuli ispočetka. Međutim, da li ste znali da postoji jedna spravica koja može da razume ljudsku prirodu i pomogne nam da otklonimo svoje greške dok učimo iz njih? 

 

 

„Oops“ je kompjuterski miš dizajniran da pojednostavi odnos između korisnika i računara, zahvaljujući dugmetu koje nam omogućava da pravimo greške i da ih takođe brzo poništimo, bilo da se radi o kliku na pogrešan link, slučajnom brisanju datoteke ili grešci prilikom slanja mejlova ili pravljenja prezentacije.

 

 

„Oops“ miš zamišljen je kao periferna oprema za digitalne dizajnere koji traže način da poboljšaju svoj svakodnevni tok posla i povećaju svoju produktivnost na jednostavan način. Miš je pomalo neobičnog dizajna u poređenju sa postojećim opcijama na tržištu i nema fizički točkić za skrolovanje, budući da se umesto njega tu nalazi „Oops“ dugme koje kada se pritisne aktivira Ctrl + Z prečicu sa tastature.

 

 

 

Nastao od strane dizajnerke Elodi Delasus,  „Oops“ miš se može pohvaliti ergonomskom estetikom koja mu omogućava da stabilno ležu u dlanu sa integrisanim mestom za odmaranje palca tokom upotrebe.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Behance

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije