29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Diptyque donosi mirise ispunjene radošću i najnežnjim prazničnim željama

IZDVAJAMO

 

Kada je napolju tmurno i hladno vreme, pariska kuća Diptyque, poznata po vrhunskim parfemima i prelepo dizajniranim mirisnim svećama, pomaže nam da svoj dom pretvorimo u utočište, ispunjavajući ga jedinstvenim i prijatnim mirisima.

 

 

Diptyque na kraju svake godine donosi prazničnu kolekciju u tri božićna mirisa sa potpisom brenda, a svaka sveća nudi ekskluzivne mešavine parfema sa svečanim preokretom koji ih čini tako posebnim. Sa puno nota cimeta, pomorandže i karanfilića, ovaj svečani trio ispuniće vaš dom savršenim prazničnim mirisima. Prelepi dizajn novih prazničnih Diptyque sveća potpisuje umetnik Ugo Gatoni koji je poznat po svom prepoznatljivom dizajnu šalova i marama za luksuzni brend Hermès.

 

DIPTYQUE Sapin de Nuit Candle

Kolekcija sveća pod nazivom „Marvelous Beasts“ prikazuje čudesne životinje koje kreću na magično putovanje snegom prekrivenim Parizom. Zelena sveća Sapin de Nuit sa motivom veličanstvenog jelena donosi aromatični drvenkast miris sa notama eukaliptusa, ruzmarina i peperminta koji podsećaju na ledenu borovu šumu u snežnoj noći. Plava sveća Ambre Plume prikazuje veličanstvenog labuda i ima puderast, mekan miris, sa toplim jantarnim akordom i notama cimeta i đumbira koji vas asociraju na udobne i ušuškane zimske noći kod kuće. Crvena sveća Roi Majeste prikazuje vatrenog lava i donosi slatkast miris retkih ruža začinjen vatrenim cimetom koji će vaš dom ispuniti blistavom energijom i prazničnim raspoloženjem.

 

DIPTYQUE Ambre Plume Candle

Nove praznične Diptyque „Marvelous Beasts“ sveće savšen su novogodišnji poklon sebi ili onima koje volite, a sada su dostupne i kod nas u prodavnici Metropoliten po ceni od 8.190,00 RSD.

 

DIPTYQUE Roi Majeste Candle

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Diptyque

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije