19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

NOHrD Wall Compact – Fitnes rešenje koje se lako integriše u svaki životni prostor

IZDVAJAMO

 

Pandemija koja je zadesila čitav svet prisilila je većinu nas da slobodno vreme provodimo u svojim domovima sa ograničenim mogućnostima kada govorimo o fizičkim aktivnostima.

 

 

Sigurno je da je većina nas ove godine pokušala da postavi ciljeve u fitnesu i iskoristi svoju snalažljivost i kreativnost kako bi uspeli da održimo svoj izgled tokom izolacije, ali kada prolazite kroz istu jednoličnu rutinu vežbanja, na kraju je previše teško ostati motivisan. Nabavka višenamenske fitnes sprave možda deluje kao rešenje za sve naše izgovore, ali nažalost, nakon nekoliko meseci ih već zaboravimo i ostavimo da skupljaju prašinu. Štaviše, takve sprave zauzimaju previše prostora i većina njih nije toliko estetski prijatna.

 

 

Međutim, nedavno je nemački brend NOHrD koji dizajnira i proizvodi vrhunske fitnes sprave od drveta predstavio svoje apsolutno fitnes rešenje koje štedi prostor, sadrži vežbe za celo telo, snagu i izdržljivost u kombinaciji sa visokom tehnologijom. Predstavljamo vam Wall Compact 3 u 1 fitnes spravu!

 

 

Ono što ovu spravu čini drugačijom od ostalih kućnih sprava je podatak da zauzima iznenađujuće malo prostora, sa fokusom na formu i funkciju. Ideologija dizajna ove sprave usredsređena je na korisnika, kao i na estetsku privlačnost fitnes opreme, dok istovremeno održava najviše standarde treninga snage podržane naukom.

Pomoću ove svestrane sprave možete da tonirate sve važne mišiće u telu, a Wall Compact dolazi sa sopstvenim programom interaktivnog vežbanja sa virtuelnim trenerom kojem se pristupa preko ekrana osetljivog na dodir. Možete da izvodite vežbe za grudi, biceps, triceps, ramena i leđa, dok SwingBells na zidu pružaju veću slobodu u obavljanju treninga sa tegovima.

Više o NOHrD WallCompact 3 u 1 fitnes spravi za vežbanje kod kuće saznajte na zvaničnom sajtu ovog nemačkog brenda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: NOHrD

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije