29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

YSL Beauty želi da Novu godinu dočekate u oblaku neukroćenog glamura

IZDVAJAMO

 

Kako bi proslavili prazničnu sezonu, francuski beauty brend YSL Beauty donosi svečano izdanje svog parfemskog klasika, ovoga puta sa divljim preokretom! Čuveni parfem Black Opium sada je odeven u novu blistavu animal print bočicu limitirane verzije.

 

U prazničnoj kolekcionarskoj bočici nalazi se najprodavanija YSL parfemska vodica sa svojom prepoznatljivim akordom crne kafe uparenim je sa senzualnom vanilom obogaćenom mekoćom belog cveća i cveta narandže, na bazi pačulija i belog mošusa za utopljavajući i senzualni miris.

Blistava ružičasta nijansa parfemske vodice Black Opium probija se kroz prozirno središte bočice što njen novi dizajn čini podjednako smelim i glamuroznim, a to su upravo i osobine koje ambasadorka i muza YSL brenda Zoe Kravic deli sa ovim kultnim mirisom.

 

 

Yves Saint Laurent je prvi put predstavio Black Opium parfem davne 1977. godine kada je važio za parfem koji pomera granice ženstvenosti i pruža ženi osećaj slobode, samopouzdanja, glamura sa dozom drskosti.

Bilo da želite da obradujete sebe ili voljenu osobu tokom sezone darivanja, ova praznična edicija parfema takođe dolazi u posebnom setu sa Rouge Pur Couture crvenim ružom za usne i Couture Eye Marker1 Noir Scandal ajlajnerom sa YSL Beauty potpisom.

 

 

Black Opium praznični set možete kupiti u Sephora i Jasmin parfimerijama po ceni od oko 10.000,00 RSD.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: YSL Beauty

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije