29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Gucci x The North Face kolekcija: kada poželite ekstravagantno kampovanje

IZDVAJAMO

 

Gotovo tri meseca nakon što su objavili vesti o zajedničkoj saradnji, američki outdoor brend The North Face i luksuzna italijanska kuća Gucci predstavili su ekskluzivnu kolekciju koja sadrži sve što vam je potrebno za kampovanje u velikom stilu, od odeće i obuće do šatora i vreća za spavanje.

 

 

S obzirom na to da je priroda postala jedno od retkih mesta gde su ljudi tokom 2020. godine provodili svoje slobodno vreme u potrazi za mirom, odluka brenda Gucci da se oproba u aktivnostima na otvorenom zaista ima smisla.

 

 

Komadi koji su se već izdvojili iz ove ekstravagantne kolekcije uključuju zimske perjane kapute i bomber jakne u The North Face stilu iz 70-ih, a tu su i majice, duksevi i jakne sa posebnim Gucci x The North Face logotipom, kao i košulje smelog uzorka i kombinezoni jarkih boja. Kolekcija takođe sadrži kobrendirane planinarske čizme u smeđoj, crnoj i krem boji, sa vrhunskim Goodyear đonom, pertlama poput konopca za planinarenje i logotipom kolekcije sa bočne strane.

 

 

Budući da je čitava kolekcija inspirisana kampovanjem, planinarenjem i avanturističkim duhom, Gucci i The North Face predstavili su torbe i rančeve u prelepim retro Gucci dezenima, kao i luksuzni šator prekriven logotipima zajedničke kolekcije, i sadrže posebnu Econyl najlonsku tkaninu napravljenu od regenerisanih materijala koja se dalje moće reciklirati i ponovo stvoriti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije