36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Byredo luksuzni praznični set je san svakog makeup entuzijaste!

IZDVAJAMO

 

Nakon uspešno predstavljene prve linije šminke i neočekivane saradnje sa Travisom Skotom, Byredo je poželeo da prazničnu sezonu proslavi luksuznim makeup setom pod nazivom Vanity Box. 

 

 

Ovaj luksuzni set limitiranog izdanja dolazi sa najnovijim kozmetičkim proizvodima švedskog brenda u ručno izrađenoj kutiji od drveta johe, sa 4 pregrade u vidu fioka i Byredo logotipom na poklopcu koje takođe služi kao veliko ogledalo.

 

 

Svaka fioka obložena je prirodno obojenom kožom za dodatni luksuzni osećaj, a proizvode u njima možete rasporediti i prilagoditi vašim makeup potrebama. U donjim odeljcima nalaze se Technical Black ajlajner i Space Black maskara, praćeni balzamom za usne i ruževima, kao i univerzalnim stikovima Colour Sticks i sva tri seta senki za oči iz linije Eye Compacts u gornjoj fioci.

 

 

Objedinjujući elegantnu skandinavsku estetiku brenda i savremeni glamur njegove šminke, Vanity Box set predstavlja potpuno otelotvorenje Byredo univerzuma koji savršeno spaja vanvremenski minimalizam i makeup proizvode koji će vašu posebnost dovesti do izražaja!

Byredo praznični Vanity Box beauty set sada je dostupan na zvaničnoj Byredo online prodavnici po ceni od oko 2.840 dolara.

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Byredo.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije