7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Za vas smo pronašli najlepše ideje za dekoraciju praznične trpeze!

IZDVAJAMO

 

Trpezarijski sto je mesto u domu za kojim se okupljamo kako bismo provodili zajedničko vreme, razmenjivali priče, smeh i stvarali nove uspomene, a Nova godina je jedan od retkih praznika kada imamo priliku da pokažemo svoje umeće i kreativnost kada je dekoracija stola u pitanju.

 

 

Postavljanje novogogodišnje trpeze donosi zabavu i daje magiju svakoj prazničnoj sezoni, bilo da se odlučite za bogate centralne aranžmane, rustičnu ili minimalističku dekoraciju. Od klasičnih crveno-zelenih tonova do skandinavskog stila sa naglašenim svećama, za vas smo pronašli sofisticirane ideje za dekoraciju novogodišnje trpeze kako bismo vas inspirisali u pripremi za predstojeću prazničnu sezonu.

 

 

Stvorite novogodišnju atmosferu ispunjenu zelenilom i oblikujte sto ispunjen sezonskim voćem, grančicama i teksturama zemljanih tonova, ili poželite svojim gostima dobrodošlicu monohromatskom tematikom obogaćenom jednostavnim i modernim detaljima poput sveća.

 

 

Sigurni smo da ćete među ovim predlozima za dekoraciju pronaći nešto što vam se dopada i čime ćete ove praznične sezone poželeti da impresionirate vašu porodicu i prijatelje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije