35.2 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Nova Gucci Beauty kolekcija pudera ističe individualnost i raznolikost

IZDVAJAMO

 

Svoju već bogatu liniju proizvoda za šminkanje Gucci Beauty je sada dopunio novom kolekcijom tečnih pudera i seruma koja ističe usresređenost ovog luksuznog italijanskog brenda na individualnost i raznolikost.

 

 

Prema rečima Alesandra Mišela, dizjanera koji stoji iza brenda Gucci, šminka se može koristiti za izgradnju identiteta koji želimo da projektujemo, ali to ne znači da mora promeniti ono što je već jesmo. Trebalo bi da radimo na unapređivanju svoje individualnosti, a ne njenom prikrivanju.

 

 

Ideju o naglašavanju individualnosti brend Gucci neguje već godinama, pa je tako ovoga puta odlučio da predstavi novu liniju tečnih pudera Fluide De Beauté Fini Naturel koja je dostupna u čak 40 nijansi, od svetlo roze do duboko tamnih tonova. Ovaj puder svilenkasto glatke formule suptilno zamagljuje nepravilnosti, pomažući koži da postigne prirodan “no-makeup” izgled.

 

 

Da bi ovaj izgled potrajao tu je i Sérum De Beauté Fluide Soyeux koji se može pohvaliti mekom i laganom teksturom koja kožu čini osveženom i hidriranom tokom celog dana. Nelepljivi proizvod je formulisan da osigura optimalno pokrivainje i produženo nošenje šminke, zamagljujući pore i fine linije. Prajmer, koji dolazi u jednoj univerzalnoj iteraciji, upakovan je u ružičasto zlatnoj Gucci Beauty bočici.

 

 

Nova makeup kolekcija Gucci Beauty, koja je nedavno predstavljenja u predivnoj retro kampanji, sada je dostupna u Sephora prodavnicama po ceni od oko 57 dolara za prajmer i oko 68 dolara za tečni puder.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije