25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

KVD Vegan Beauty ima prazničnu paletu senki koja se u potpunosti može reciklirati!

IZDVAJAMO

 

Kao beauty brend koji veruje da svet lepote može biti bolje mesto zahvaljujući veganskim proizvodima, KVD Vegan Beauty od svog osnivanja 2008. nastoji da kreira šminku visokih performansi bez okrutnosti koja narušava beauty industriju.

 

Zahtevajući više od kozmetičkih preparata i šminke, ovaj jedinstveni brend lepote odlučio je da još jednom ode korak dalje i predstavi prvu vegansku paletu senki za oči koja se u potpunosti može reciklirati! Edge of Reality paleta senki nema ogledalo, metalne šarke ili magnete što znači da je nakon što je potrošite spremna za reciklažu. Paleta šminke sastoji se iz 14 izuzetno pigmentisanih veganskih senki, uključujući kombinaciju sjajnih i mat nijansi sa klasičnim neutralnim i blistavim efektima. Uz raznovrsnu paletu, sjajne nijanse mogu se nanositi mokre i suve, što makeup entuzijastama nudi bezbroj načina da se kreativno izraze.

 

 

 

 

Pored toga što će ljubitelje šminke privući svojim minimalističkim i upadljivim nijansama, ova ekološka paleta senki privući će i korisnike koji se aktivno brinu o životnoj sredini. KVD Vegan Beauty Edge of Reality paleta senki za oči dostupna je u Sephora online prodavnici po ceni od 30.00 dolara.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KVD Vegan Beauty

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije