13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Internet je zaljubljen u nove adidas patike inspirisane gremlinima

IZDVAJAMO

 

Kako je sezona praznika sve bliža, adidas Originals odlučio je da sve ljubitelje kultnog božićnog klasika „Gremlins“ obraduje svojom čuvenom Stan Smith siluetom koja neodoljivo podseća na glavnog lika ove američke horor komedije iz 1984.

 

 

Pod imenom „Christmas monster“, adidas Originals patike presvučene su smeđe-belim veštačkim krznom koje je inspirisano prepoznatljivim izgledom slatkog stvorenja iz Kine po imenu Gizmo. Pomenuti tonovi su asimetrično podeljeni na obe patike, dok su Gizmove velike oči prikazane na petama. U unutrašnjosti patika nalazi se još jedan sjajan detalj – zeleni ulošci koji opnonašaju kožu Gremlina na kojima su ispisana uputstva za čuvanje ovih stvorenja kako se ne bi transformisali u zastrašujuća čudovišta: ne izlažite ih svetlosti, ne dozvolite im da dođu u kontakt sa vodom i nemojte ih hraniti posle ponoći.

 

 

adidas sa ovom siluetom ide korak dalje jer su patike presvučene vodootpornom GORE-TEX tehnologijom, tako da ih, za razliku od Gremlina, slobodno možete pokvasiti i nositi na kiši ili snegu. adidas Originals Stan Smith „Christmas monster“ patike dolaze upakovane u kutiju koja izgleda kao božićni poklon koji će 19. decembra biti dostupan u odabranim prodavnicama, po ceni od 120 dolara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije