25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Nove Louis Vuitton čizme su definicija planinskog šika!

IZDVAJAMO

Od kada su prvi put viđene na modnoj pisti na Louis Vuitton digitalnoj reviji za kolekciju proleće/leto 21, Pillow Boots čizme zaokupile su pažnju ljubitelja ovog brenda sa pitanjem kada će biti dostupne na tržištu. Taj trenutak je napokon stigao!

Futuristički oblik i đon čizme dočaravaju „planinski šik“ i „gorpcore“ estetiku koja se pridružuje trendu haljine koji je dominirao 2020. godinom, čineći da ova silueta čizama postane trenutni kult. Njen naizgled glomazni oblik krije dobro strukturiranu unutrašnjost, osiguravajući savršeno držanje stopala, dok izuzetno lagan, rebrasti đon i vodootporna najlonska obloga spadaju u njene visoko-funkcionalne karakteristike. Pillow Boots, dostupne u tri nijanse, diktiraju beskompromisni stil koji oslikava trenutne trendove, odražavajući ih u estetskim kodovima luksuzne modne kuće, budući da LV monogram oživljava postavu i pertle, dok elegantni Louis Vuitton ispis ulepšava gornji deo čizme.

Svestrane, tople i pre svega super mekane, Louis Vuitton Pillow Boots donose savršenu kombinaciju estetike i udobnosti u koju želimo da se ušuškamo ove zimske sezone.

Piše: Miona Todorović

Foto: Louis Vuitton

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije