13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
10.12.2022.

Apple AirPods Max – Magija AirPods slušalica u novom, impresivnom dizajnu

IZDVAJAMO

Nakon uspeha svojih AirPods bežičnih slušalica, američki tehnološki gigant Apple predstavio je dugo očekivanu AirPods Max verziju slušalica gde je čarobno AirPods iskustvo slušanja pretočeno u zapanjujući dizajn preko ušiju, sa zvukom visokog kvaliteta.

Ono po čemu se ovaj model slušalica prvenstveno razlikuje od svih dosadašnjih bežičnih Apple slušalica je upravo „over-ear“ elegantni dizajn unapređen mekanim jastučićima od memorijske pene, koji se nalaze u ovalnim školjkama od aluminijuma. Okvir slušalica je izrađen od nerđajućeg čelika, dok je gornji deo izrađen od prozračnog, rupičastog materijala koji omogućava udobnije prislanjanje na glavu, bez osećaja težine prilikom nošenja. 

AirPods Max slušalice nude već oprobane funkcije poput eliminacije buke (noise cancellation) što omogućava korisnicima da se usredsrede na ono što slušaju, kao i „tranparency“ način rada koji dozvoljava korisnicima da istovremeno slušaju muziku dok čuju okruženje oko sebe. 

AirPods Max takođe uvodi nekoliko novih karakteristika koje pružaju kreiranje ličnog iskustva slušanja, poput Apple „Digital Crown“ opcije koja omogućava lako i precizno upravljanje slušalicama – preskakanje numera, premotavanje, pauziranje, odgovaranje na pozive. Ovaj model slušalica takođe sadrži čak tri posebna mikrofona od kojih su dva zadužena za ukidanje smetnji i buke, a jedan isključivo za glas. 

AirPods Max slušalice automatski prepoznaju kada su na glavi korisnika pomoću optičkih senzora i senzora položaja, i jednom kada ih stavite na glavu, AirPods Max počinju da puštaju zvuk, a pauziraju ga istog trenutka kada ih skinete. Ove impresivne Apple slušalice se takođe mogu pohvaliti sa 20 sati reprodukcije zvuka, vremena razgovora ili puštanja filmova, a kada se čuvaju u priloženom pametnom kućištu, AirPods Max ulaze u poseban režim uštede energije kako bi sačuvale bateriju kada ih ne koristite.

Apple AirPods Max dolaze u pet boja u kojima se ogledaju opcije dostupne za nedavno lansirani iPad Air: „Space Gray“, „Silver“, „Sky Blue“, „Green“ i „Pink“, a već sada ih možete naručiti po ceni od 549 dolara putem Apple zvaničnog webshopa i još 25 zemalja, među kojima još uvek nema Srbije, ali se nadamo da će uskoro biti dostupne i kod nas.

Piše: Miona Todorović

Foto: Apple

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije