29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Lavazza x SMEG – Nepogrešiv dizajn koji donosi ukus autentičnog italijanskog espresa

IZDVAJAMO

Ispijanje kvalitetnog italijanskog espresa je ritual u kojem zaista treba uživati svim čulima, a na to nas je nedavno podsetila uzbudljiva saradnja dva čuvena brenda koja donosi italijansku izvrsnost u dizajnu i inovacijama kako bi proizveli nešto vrlo posebno.

 

Oličavajući potpuno italijansko iskustvo, A Modo Mio je novi aparat za kafu koji kombinuje više od 120 godina strasti i stručnosti brenda Lavazza, sa nepogrešivom estetikom brenda SMEG.

Na prvi pogled, A Modo Mio je aparat za kafu sa prepoznatljivim dizajnerskim ispisima brendova Lavazza i SMEG koji uživaocima kafe nudi ukusnu, savremenu siluetu koja se odlikuje sofisticiranom i glatkom površinskom obradom, očaravajućom minimalističkom strukturom i intuitivnim sistemom punjenja za jednu šoljicu. Međutim, ono što ovu espreso mašinu čini zaista posebnom leži upravo u korisnicima. Koristeći jedinstveni interfejs za pripremu kafe jednim dodirom, aparat korisnicima omogućava da biraju između tradicionalnog ili „lungo“ espresa, zahvaljujući širokom spektru originalnih kapsula koje se mogu pohvaliti specifičnim mešavinama, prženim i mlevenim do savršenstva.

Zamišljen kao vrhunski komad za sve ljubitelje kafe koji traže jedinstvenu estetiku u svojim domovima, novi Lavazza x SMEG dragulj može se prilagoditi različitim eneterijerima zahvaljujući paleti od tri boje – crna, crvena i krem.

Više o novom Lavazza A Modo Mio SMEG aparatu za kafu saznajte na Lavazza zvaničnom sajtu.

Piše: Miona Todorović

Foto: Lavazza

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije