13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

JLo Beauty – Večna lepota i sjaj u jednoj beauty kolekciji

IZDVAJAMO

Dženifer Lopez važi za nekoga neko ko definiše lepotu koja prkosi vremenu, tako da njena odluka da sa svetom podeli tajnu svog blistavog sjaja, kroz prvu liniju proizvoda za negu kože, apsolutno ima smisla.

Kompletna JLo Beauty kolekcija broji osam proizvoda i sadrži gel-kremu za čišćenje lica, višenamenski serum, masku za lice, kremu za lice, SPF hidratantnu kremu, kremu za predeo oko očiju, pojačivač tena i dodatak ishrani.

Fokusirajući se na kožu, prvi proizvod iz kolekcije koji je predstavljen je serum koji nosi naziv „That JLo Glow“ i nudi „zatezanje i podizanje kože koje možete trenutno osetiti“, kao i „sjaj kože na višem nivou“. Prema rečima ove latino dive, lepota nema rok trajanja, a ključni sastojak u ovoj luksuznoj liniji beauty proizvoda je maslinovo ulje za koje Lopez tvrdi da je stara porodična tajna, budući da su ga žene u njenoj porodici generacijama unazad koristile kao lek za sve, prvenstveno za negu lica i tela.

Pored maslinovog ulja, proizvodi su takođe bogati antioksidantima, peptidima i aktivnim sastojcima koji su upakovani u staklenu ambalažu od ružičastog zlata glamuroznog izgleda koju jedva čekamo da vidimo na svojim toaletnim policama.

JLo Beauty kolekciju za negu lica i tela možemo očekivati već od 1. januara 2021. godine na zvaničnom sajtu, a ubrzo potom i u Sephora prodavnicama širom sveta.

Piše: Miona Todorović

Foto: JLo Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije