13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

IKEA želi da kućicu od medenjaka pretvorite u dom

IZDVAJAMO

Kolačići i kućice od medenjaka se tradicionalno poslužuju kao poslastica tokom praznika jer unose posebnu radost za prazničnom trpezom.

Međutim, IKEA je primetila da ovim kućicama često nedostaju toplina i udobnost, a kako ova švedska kompanija veruje da svaka kuća zaslužuje da se oseća kao dom, pa čak i ako je napravljena od ukusnih medenjaka, ove praznične sezone IKEA je pokrenula slatki projekat nazvan Gingerbread Höme.

Verujući je pronašla način da omiljene božićne kućice od medenjaka pretvori u najlepši dom, IKEA donosi jedinstveni set za dekoraciju kućice od medenjaka koji uključuje modle za kolačiće u obliku nameštaja i jednostavna uputstva, tako da svoju medenu kućicu možete opremiti jestivim verzijama kultnog IKEA nameštaja.

Poput pravog IKEA nameštaja, svaki deo kolačića dizajniran je tako da može lako da se sastavi, pružajući svima priliku da se zabave ove paznične sezone! Na kanadskoj stranici IKEA pronaći ćete šablone, kao i uputstvo za pripremu i sklapanje ovog najslađeg nameštaja.

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije