35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Stiže nam Nike kapsula kolekcija patika u bojama najlepših praznika!

IZDVAJAMO

Kako se bliži kraj 2020. godine, najpopularniji modeli patika čuvenih brendova počeli su da se pojavljuju u svečanom izdanju, a sada im se u zelenim i crvenim tonovima pridružuju i Nike siluete, posebno dizajniranje za najdivnije doba godine. 

Proslavljajući predstojeće novogodišnje i božićne praznike, Nike je predstavio „Nordic“ kapsula kolekciju koja donosi praznične verzije Air Force 1 High, Blazer Mid ’77 i Air Max 90 silueta koje smo sredinom oktobra imali prilike da vidimo u egzotičnom Dia de Muertos izdanju!

U čast božićnih praznika, Nike je obukao duboku Air Force 1 High siluetu u crveno-beli print sa pahuljicama koji dominira većom površinom patika, kao i sa zeleno-belim uzorkom na kaišu oko zglobova. Swoosh znak, pertle i đon su u beloj boji, dok je patika postavljena mekim i toplim veštačkim krzom koja upotpunjuje vrhunsku izradu ove sezonske siluete!

Modelom Blazer Mid ’77 je takođe u prazničnoj paleti boja gde su, za razliku od prethodnog modela, zelene nijanse dominantnije. Tema pahuljica je takođe prisutna na ovoj silueti, a kontrastni Swoosh znak dolazi u prazničnoj crvenoj boji. Kao poseban detalj, Nike je silueti dodao belo krzno za ispisom brenda na zadnjem delu gornjišta.

Poslednje praznično izdanje „Nordic“ kapsula kolekcije je Air Max 90 silueta koja sadrži print pahuljice u beloj i zelenoj boji, dok različite nijanse zelene dominiraju ovim modelom, sa crvenim kontrastom u vidu Swoosh znaka i crveno-belim vazdušnim đonom. Takođe Air Max 90 patika je obložena veštačkim krznom oko zglobova i na unutrašnjoj strani jezka za najtopliji zimski ugođaj.

Nike „Nordic“ kolekcija stiže 7. decembra, dok se cene patika kreću od 110 do 130 dolara u zavisnisti od modela.

Piše: Miona Todorović

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije