25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Vichy slavi 89. rođendan kroz umetnost i žensku snagu

IZDVAJAMO

 

Vichy ove godine slavi svoj 89. rođendan, a veliki jubilej brend je odlučio da proslavi regionalno, ističući važnost umetnosti i ženske snage koja nas u ovim trenucima nadahnjuje, osnažuje i spaja.

 

 

Poput Vichy-ja, koji već 89 godina kreira vanvremenske proizvode koji čine svakodnevicu lepšim mestom, i umetnost u nama budi slična osećanja. Stoga je Vichy odlučio da podrži odabrane regionalne umetnice promovišući njihov rad u vremenima kada je, zbog pandemije, umetnost gurnuta u drugi plan. Inspirisan kultnim proizvodom Minéral 89 koji veliča lepotu i snagu kože, Vichy je pozvao odabrane umetnice da prikažu lepotu i snagu žene da, nadahnute spomenutom temom, kreiraju umetničke radove u plavoj paleti Mineral 89 boja. Prilikom proslave 89. godišnjice brenda Vichy će u apotekama predstaviti novo, oslikano rođendansko izdanje Minéral 89 proizvoda u crveno-plavoj paleti boja i promotivnom pakovanju 75ml, po ceni od 50ml.

 

 

U poslednjih nekoliko meseci, usled pandemije i novih okolnosti, promenio se svaki delić naših života, a kulturni sadržaji su nezasluženo gurnuti na samo začelje naših prioriteta. Ali u ovim turbulentnim i neizvesnim vremenima, umetnost nam nesebično otvara vrata u neke “bolje” svetove, teši nas, nadahnjuje i raduje, razigrava naš um i navodi nas da, barem na trenutak, odmaknemo misli od stvarnosti. Baš zato, ne smemo zaboraviti umetnost i one koji je stvaraju čineći svet lepšim mestom.

Kreirajući fantastična umetnička dela, ovom su se projektu odazvale odabrane umetnice iz regiona: Iz Srbije svoje su umetničke radove na zadatu temu ženske snage predstavile poznata apstraktna umetnica Gala Čaki, čiji radovi su predstavljani regionalno, po evropskim i dalekim zemljama, zatim Irena Kuzmanović čiji je zaštitni znak akvarel i mlada, talentovana slikarka Tara Rodić koja se već istakla na umetničkom nebu.

 

 

Predstavnice Hrvatske su zagrebačka umetnica s portugalskom adresom Hana Tischler čiji se rad svodi na istraživanje ženske raznolikosti i ženstvenosti, riječka slikarka Sanja Jureško koja nadahnuće pronalazi u otkrivanju svih uglova ljudske svesti, kao i Jasminka Škalić, diplomirana ekonomistkinja i slikarka, čije se umetničko stvaralaštvo preliva sa slikarstva na dizajn, enterijere i dekoracije. Mineral 89 inspirisao je i slovenačke umetnice, slikarku Iru Neiro Marušič, kao i nagrađivane ilustratorke Metu Wraber i Alju Horvat.

Tema ženske snage nadahnuta je snagom kože koja već dugi niz godina čini srž popularnog proizvoda Minéral89. Naročito lagan, minimalističke formule, gelaste strukture i sa 89 odsto mineralizirane vode u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom, Minéral 89 savršen je booster za početak dana. Kožu brani od svih nepovoljnih uticaja, vraća tonus te je čini blistavijom, punijom i snažnijom.

Povodom 89. rođendana Vichy-ja, pakovanje omiljenog Minéral89 boostera zasijalo je u novom, rođendanskom ruhu u crveno-plavoj paleti boja. Upravo crveno-plave nijanse krase umetnička dela odabranih umetnica. U znak podrške i razvoja, Vichy će otkupiti spomenute radove, a ova jedinstvena saradnja svoje će finale doživeti zajedničkom virtuelnom izložbom. Svoje oslikano, rođendansko izdanje Minéral89 boostera Vichy zaljubljenice moći će da nabave na policama odabranih apoteka u limitiranom izdanju.

 

 

 

PR & Foto: Vichy

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije