13.2 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zimski odmor u srcu tirolskih Alpa? Zvuči fantastično!

IZDVAJAMO

Alpsko selo Švendau u austrijskoj pokrajini Tirol idealno je odredište za one koji vole da uživaju u zimskim praznicima daleko od gradske buke i gužve, ali koji istovremeno žele da imaju idealne uslove kada su zimski sportovi u pitanju.

Ukoliko biste voleli da zimu provedete skijajući na tirolskim Alpima, pronašli smo jedno predivno luksuzno odmaralište u ovom austrijskom seocetu koje će obožavati svi ljubitelji zimskog odmora.

Ušuškani u dolini tirolskih Alpa nalaze se ekskluzivno opremljeni i prostrani Black Eagle Luxury Lodge apartmani koji inspirišu svojim savršenim nameštajem i vanvremenskom elegancijom. Tradicionalna tirolska drvena konstrukcija u kombinaciji sa savremenim elementima dizajna našla je svoj put u dizajnu svih prostorija ovog luksuznog odmarališta.

Smešteni u blizini planinskih žičara i skijališta poput Merhofena i Zilertala, Black Eagle Luxury Lodge je odmaralište koje se može pohvaliti sa nekoliko eksluzivnih apartmana sa prostranim spavaćim sobama, kupatilom sa podnim grejanjem, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kao i predivnim vrtom sa terasom i pogledom i nalepšim pogledom na planinske vence.

Za sve ljubitelje aktivnog zimskog odmora koji na kraju dugog dana skijanja dana žele da se ugreju pokraj kamina u savršeno opremljenom apartmanu, uz šolju tople kafe ili čaja sa pogledom na nepregledne planinske vence i zvezdano nebo, Black Eagle Luxury Logde apartmani su naša proporuka destinacije koja bi trebalo da se nađe na vašoj #mustsee listi.

Piše: Miona Todorović

Foto: Booking

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije