7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Valentino Voce Viva: Raskošni parfem koji slavi glas svake žene

IZDVAJAMO

 

“Danas su čula više nego ikad, sredstva koja nas vode prema ponovnom rođenju.” Pierpaolo Piccioli

Valentino Beauty predstavlja novu kampanju za predstojeći parfem kuće, Voce Viva, a lice kampanje je Lady Gaga.

 

Film koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtuelne saradnje umetničkog direktora kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, reditelja Harmonija Korina iz Los Anđelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svet veće uključivosti. „Proslava jednakosti, počast generaciji bez granica”, Pierpaolo Piccioli.

 

 

Pesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i savremenosti, poruka filma „Moj glas, moja snaga” poziva ljude da upotrebe svoj glas da bi podelili svoje vrednosti, različitosti i uverenja. „Moj glas je ono za šta se zalažem, ono zbog čega me čuju, potvrda moje individualnosti. Glas je živ. Ima svoj život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate.” Lady Gaga

 

 

Svojim modernim osećajem za sliku i kinematografskim pristupom, reditelj Harmony Korine snima Lady Gagu u snazi trenutka kada žena upotrebljava svoj istinski glas. Lady Gaga, snimljena sama, među drvećem prošaranim svetlošću u šumi u Los Anđelesu uz poštovanja socijalne distance, celom svetu peva pesmu „A Sine from Above”, a ljudi, snimljeni na krovovima napuštenih zgrada u Barseloni, udružuju glasove u hor, slušaju pesmu i pridružuju se njenoj nadahnjujućoj energiji. Napisana u čast snazi muzike koja joj je pomogla da promeni život, kada čuje pesmu, „njeno srce odmah zaceljuje”.

 

 

„Osećala sam se snažnom i živom, čula sam svoju jeku kroz šumu dok sam pevala u ovoj haljini. To me podsetilo na moju slobodu i kako imam priliku da doživim čaroliju, a želim da svako doživi slobodu i čaroliju.” Lady Gaga

 

 

Izražavajući oporavak prirode, muzike i nikad veću potrebu današnjice za povezanošću, film šalje poruku nade i oživljavanja; sveta u kom se svačiji glas čuje. „Ne postoje dva ista glasa i svaki glas peva svoju i jedinstvenu pesmu, svi glasovi doprinose celokupnoj ljudskoj simfoniji.” Pierpaolo Piccioli.

„Smatram da većina glasova ima mogućnost pozitivnog uticaja, ali svaki glas ostavlja utisak.” Lady Gaga

 

 

Nastavljajući svoju umetničku saradnju koja je započela u svrhu predstavljanja parfema Born in Roma, kuća Valentino Beauty odabrala je fotografski par Inez & Vinoodh da ovekoveče snažnu poruku pesme i parfema Voce Viva kao statičnu sliku kojom se odražava kontekst izolacije, uzimajući pritom u obzir sve važne mere Svetske zdravstvene organizacije. Inez & Vinoodh ponovo su prikazali fotografije Lady Gage sa prethodnog snimanja u skladu sa neočekivanim promenama koje se događaju u svetu.

 

 

Svojom izuzetnom saosećajnošću, koja ih čini najboljim fotografima u svetu mode, Inez & Vinoodh ovekovečili su trenutak čiste emocije: gde vreme više ne postoji, ali je deo trenutka. Lady Gaga zrači pod sjajnim plavim nebom u crvenoj dizajnerskoj haljini modne kuće Valentino koju je dizajnirao Pierpaolo Piccioli.

 

 

 

 

PR & Foto: Valentino

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije