11.8 C
Belgrade
13 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
04.10.2022.

Nike Air Max Up ženska silueta sada ima novi egzotični izgled!

IZDVAJAMO

 

Nike je nedavno predstavio svoju žensku siluetu Air Max Up, u neonskoj paleti boja, koje su posebno dizajnirane da prate žensku liniju stopala i zahvaljujući toj ekskluzivnosti postavio ove patike u isti rang sa jedinstvenim modnim aksesoarom.

 

 

Ova silueta, a posebno njene jarke boje, inspirisane su smelim ženama koje su razmišljale izvan svojih okvira, izlazeći iz svojih zona komfora kako bi utrle put budućim ženskim generacijama, a kako bi ovu siluetu učinili još moćnijom, Nike je odlučio da je pred prazničnu sezonu obuče u leopard print!

 

 

Nike Air Max Up model pored dominantnog leopard printa dolazi u kontrastnoj kombinaciji bele i crne. Srednji naglašeni beli đon odvojen je od donjeg đona prozirnim Air Max vazdušnim đonom. Pored autentičnog izgleda, ženska Air Max Up silueta je izuzetno lagana i prijatna za nošenje, budući da mekana Cushlon pena obezbeđuje maksimalnu udobnost tokom celog dana.

 

 

Eksluzivne Nike Air Max Up “Leopard” patike sada su dostupne u odabranim Nike prodavnicama kao i na Nike.com po maloprodajna cena od 140 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije